© 2022 Theater Totaal    

Kraak

De theatergroep Kraak is een groep met talentvolle acteurs.
Zij werken aan producties die zijn bedacht door artistiek leider en vakdocenten. Om een grote betrokkenheid te realiseren heeft de inhoud van de producties veel raakvlakken met de belevingswereld van de acteurs. Wanneer er voldoende inhoud is en alle betrokkenen kunnen werken met de verhaallijn, wordt er onder een strakke regie intensief gerepeteerd.
Naast de lopende voorstellingen wordt er binnen Kraak altijd gewerkt aan korte voorstellingen en scènes op maat voor uiteenlopende gelegenheden. Kraak is flexibel en kan daardoor snel reageren op onverwachte verzoeken. Acteurs van Kraak worden regelmatig gevraagd, o.a. voor rollen in instructiefilms.
De dagbesteding is wekelijks op maandag, dinsdag en donderdag en eventueel de vrijdag. Vanaf 2019 starten wij op de woensdag een dagbesteding in Hilversum (bij voldoende aanmeldingen). Acteurs werken aan hun artistieke prestaties, studeren nieuwe producties in en bereiden zich voor op optredens. Docenten dragen zorg voor een optimaal pedagogisch klimaat.

De vierde dag / de vrijdag

De vierde dag is een dag waarop jij je basisvaardigheden op het gebied van theater verder kunt ontwikkelen. Deze dag kan in combinatie met maandag, dinsdag, donderdag of los worden gevolgd.

Werktijden

09.30-10.00 uur | inloop met koffie en thee
10.00-12.30 uur | werken
12.30-13.15 uur | pauze
13.15-15.15 uur | werken

Artiest worden

Denk jij aanleg te hebben voor muziek of theater en heb jij een indicatie dagbesteding? Droom je ervan om als muzikant of acteur op te treden?
Neem dan zeker contact met ons op. Wij nodigen je uit om te komen kijken op onze werkplaats. Daar kun je zien wie we zijn en wat we allemaal doen!
Voor jou een mooie gelegenheid om te ontdekken of Theater Totaal iets voor jou is.

Om je te helpen je droom waar te maken, gaan we als volgt te werk:

 1. Kennismaking
  Na aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsbezoek. Dit bezoek levert jou en ons genoeg informatie op te bepalen of je bij ons stage wilt en kunt gaan lopen.
 2. Stage
  Tijdens een korte stage van 3 weken draai je mee met Total Loss, Kraak of de vierde dag. In die stageperiode leer je onze aanpak, de artiesten, docenten en uiteraard de sfeer kennen. Voor ons is die stage van belang om een goed beeld te krijgen van jouw aanleg en vaardigheden. Bij “vaardigheden” moet je bijvoorbeeld denken aan het kunnen samen spelen met andere artiesten, je kunnen laten regisseren en in staat zijn om werkelijkheid en fantasie te onderscheiden.
 3. Toelating
  Na de stageperiode is er een evaluatiegesprek waarin we besluiten of je bij Theater Totaal kan komen werken. De minimale leeftijd is 16 jaar.

Aanmelden

Heb je interesse? Stuur ons dan een e-mail: theatertotaal@amerpoort.nl. Je telefonisch aanmelden op nummer 06-21538596 mag ook. Je bent met ouders, verzorgers of begeleiders van harte welkom.

Vakantie

Bij Theater Totaal verbind je je aan een collectief, dit houdt in dat we de schoolvakanties van Midden Nederland vrij zijn. Buiten de schoolvakantie kun je geen vrije dagen opnemen. De optredens kunnen zowel overdag op werkdagen als ’s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Werkweek Charme

Een bijzonder programmaonderdeel bij Theater Totaal is de werkweek op theaterlandgoed Charme in Frankrijk. Jaarlijks opent Theater Totaal het nieuwe seizoen met een cultuurprogramma voor alle artiesten en docenten. Deelnemers werken intensief samen aan uiteenlopende producties die ter plekke worden bedacht. De werkweek heeft tot doel:

 1.  Een ontspannen en gezellige opening van het nieuwe seizoen.
 2.  Versterking van de onderlinge band.
 3.  Inhoudelijke voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Volg ons op social media!

© 2018 Theater Totaal